top of page
Zakelijk-1.png

Zakelijke oplossingen bij Welcom bij Call-us

Bent u een zakelijke gebruiker dan bent u bij Welcom bij Call-us aan het juiste adres. Van mobiele aansluitingen, VoIP tot Vast Mobiel integratie, van klein zakelijk tot groot zakelijk, Welcom bij Call-us biedt u hierin diverse oplossingen. Wij komen graag op uw locatie om te kijken wat uw wensen zijn om dit vervolgens uit te werken tot een op maat gemaakt profiel. 

Als ondernemer wilt u namelijk niet bezig zijn met de bereikbaarheid en het onderhouden hiervan. Bereikbaarheid is belangrijk en daar kunnen wij u in ontzorgen. Hebben we eenmaal uw wensen doorgenomen en hebben we een passende oplossing gevonden voor uw bedrijf, dan zorgen wij dat u hier geen omkijken meer naar heeft. Heeft uw medewerker onverwachts toch een probleem? Dan kunnen ze direct bij ons terecht en lossen wij dit op. 

Wat relaties over ons zeggen

Wij hebben gekozen voor Call-us vanwege het laagdrempelige karakter en de hoge servicegraad. Omdat wij altijd veel monteurs op de weg hebben, zijn wij afhankelijk van een goed werkend mobiele telefoonnetwerk. Door een goed advies en een kritische blik op de kostenstructuur, zijn wij, in samenwerking met Call-us, tot een perfect werkend GSM-beleid gekomen. Het sluit naadloos aan bij onze behoefte.

Edwin Markhorst

Directeur Markthorst Elektro B.V.

download (3).png
KPN_Logo.jpg
T-Mobile_Logo.jpg
Vodafone_Logo.jpg
bottom of page