top of page
ca404160-9b09-4356-879b-0c3f62e0a48b_ima

Keuzemogelijkheden aan providers 

Wil je niet gebonden zijn bij je keuze aan een specifieke provider? Bij Welcom bij Call-us hoeft dat ook niet. Bij ons kies je uit het breedste aanbod van de bekendste 3G, 4G en 5G-aanbieders zoals: KPN, Vodafone, Odido, Ben, Lebara en Youfone. Dat betekent dat je altijd een hoop te kiezen hebt. 

Bepaal samen met ons jouw ideale abonnement

Het vergelijken van netwerken vraagt veel tijd. Waar ga je voor? Wat werkt het best voor jou? Snel, goedkoop, onbeperkt bellen, geen of juist heel veel data? Er is veel keuze, dus dit kost veel tijd. Maar gelukkig hoeft dat niet zo te zijn want wij helpen je bij het maken van de juiste keuze. Loop eens binnen bij ons en wij gaan je erbij helpen.

Bij Welcom bij Call-us ben je niet gebonden aan een specifiek netwerk. Je bepaalt samen met onze adviseurs wat de beste aanbieder, het beste netwerk en het beste telefoonabonnement is voor jou, puur op basis van jouw portemonnee, persoonlijke gebruik en wat jouw wensen zijn. Over onafhankelijk advies gesproken! Bovendien zijn onze adviseurs altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen of combinatievoordelen. Profiteer hiervan! We regelen je overstap, installeren je telefoon, zetten je data over en staan voor je klaar op het moment dat je op enig later moment nog vragen hebt over je toestel. En als je abonnement weer afloopt, laten we het je weten dat je voordelig kunt verlengen of dat er bij een andere provider een beter alternatief beschikbaar is.

 

Combinatiekeuze

Door het combineren van mobiel met Internet, tv en bellen kun je nog meer voordeel behalen. En dat is mooi, want het combineren van producten is vaak voordelig. Combineer je bijvoorbeeld meerdere mobiele producten met vast, dan ontvang je kortingen, extra zenderpakketten, meer data, data delen of gratis onderling bellen. Sommige providers geven al extra's, zoals korting, bij meerdere mobiele abonnementen die afgesloten zijn op één adres. Deze korting geldt overigens voor alle abonnementen, dus iedereen pakt het voordeel. Toch weer mooi meegenomen. Ook hierbij kunnen wij u adviseren.

Wilt u liever vooraf een afspraak maken met een van onze adviseurs zodat wij alle tijd voor u hebben, dan is dit uiteraard geen probleem. Dit kunt u doen via onze website of via de knop onderaan deze pagina.

youfone_Logo.jpg
Ben_Logo.jpg
Odido.jpg
bottom of page