top of page
capa---melhores-de-2019-veja-os-smartpho

Toestel los of combineren met abonnement

Bij Welcom bij Call-us kun je zowel uw toestel los aanschaffen of combineren met uw abonnement. Kiest u er voor om uw toestel los te kopen, dan helpen wij u graag om uw gegevens van uw oude telefoon over te zetten naar uw nieuwe telefoon. Wacht dus niet te lang met de aanschaf van uw nieuwe toestel zodat wij uw oude gegevens nog aan kunnen. Mocht u na uw aankoop nog vragen hebben of tegen problemen aan lopen kom dan gerust bij ons langs. Wij helpen u graag!

Wilt u graag uw nieuwe telefoon combineren met uw abonnement dan is dat ook mogelijk. Ook al heeft u nog een lopend contract bij uw provider er zijn mogelijkheden om alsnog een telefoon toe te voegen. Vraag naar onze voorwaarden!  Het is even een gepuzzel, maar daar heb je ons voor, we helpen je daar graag bij. Want met ons zeer ruime aanbod is de ideale combinatie altijd voorhanden. Dus, ben jij toe aan een nieuw, voordelig abonnement en wil je daar het liefst een mooie nieuwe telefoon bij? Dan ben je bij Welcom bij Call-us aan het juiste adres.

Volop keuze voor jouw nieuwe smartphone

Welke telefoon gaat het worden? Bij Welcom bij Call-us ben je nooit gebonden aan een specifieke provider en dus ook niet aan een specifiek toestel. Sluit dus een abonnement af via Welcom bij Call-us en je kiest jouw ideale toestel uit alle telefoons die momenteel op de Nederlandse markt beschikbaar zijn. En dat zijn er best veel…  En hebben we het toestel niet op voorraad voor u? Dan bestellen we deze voor u want doorgaans hebben we deze dan de volgende werkdag gewoon in huis. Alvast een paar korte vragen voor u: Wat zoek je in jouw nieuwe mobiel? Wil je de aller (aller) nieuwste of is een ouder model ook goed? Android of iOS? Groot of klein beeldscherm? Video of fotografie? Selfies of 360? Zwart, wit, goud? Zeg het maar.

Want jazeker, er is een hoop te kiezen. En dan hebben we het nog niet eens over de abonnementen gehad! Dus, weet jij het al? Laten we het er eens over hebben. Onze adviseurs in de winkel nemen graag even goed de tijd om jouw wensen om te zetten in een aanbod op maat.

Kom dus een langs bij Welcom bij Call-us en we gaan er eens voor zitten om samen jouw ideale abonnement samen te stellen.  

Wilt u liever vooraf een afspraak maken met een van onze adviseurs zodat wij alle tijd voor u hebben? Dan is dit uiteraard geen probleem. Dit kunt u doen via onze website of via de knop onderaan deze pagina.

bottom of page