top of page
Glasvezel.jfif

Bespaar nu minimaal €725,- op uw aanvraag glasvezel.

Je hebt vast het goede nieuws al gehoord: ook BLADEL komt in aanmerking voor supersnel glasvezel internet! Nu is het aan ons als inwoners om ervoor te zorgen dat het glasvezel er daadwerkelijk ook gaat komen.

 

Wat is glasvezel internet eigenlijk?

Glasvezel is de nieuwste en meest toekomstbestendige verbinding voor thuisinternet. Met glasvezel kan, vele malen sneller dan bij traditionele technieken zoals coax en ADSL, flinke hoeveelheden data worden verzonden. Snelheden tot maar liefst 8 Gig zijn nu geen toekomstbeeld meer maar gewoon binnen handbereik! En in de toekomst zal glasvezel nog vele hogere snelheden kunnen leveren.

 

Wat wordt er beter als ik glasvezel internet neem? 

Zeker nu we heel veel thuiswerken, videobellen en online vergaderen wil je dat je een goede en stabiele internetverbinding hebt. Glasvezel biedt dat, zowel download als upload. Bij glasvezel zijn deze snelheden namelijk gelijk én gegarandeerd. Jouw upload wordt dus veel sneller ten opzichte van je huidige provider! 

De mogelijkheden van glasvezel zijn een stuk groter dan die van andere internet-technieken. Hiermee weet je dus zeker dat je niet alleen vandaag, maar ook de komende jaren voorzien bent van een toekomst-vast internetsignaal. En het mooie is: als je voor glasvezel kiest behoud je natuurlijk jouw huidige ADSL- en Coax aansluiting. Er is dus altijd een mogelijkheid om weer terug te stappen naar deze verbindingen. Maar je zorgt dus wél voor meer keuzemogelijkheden voor jouw huis. 

 

Glasvezel is nu voordeliger dan ooit!

Op dit moment is er een vraagbundeling gaande. Dat betekent dat je bij het afsluiten van een glasvezel abonnement vóór 22 december 2021 geen activatiekosten á € 650 betaalt. Je gaat natuurlijk pas betalen als de glasvezel aansluiting aangelegd is en u de glasvezelverbinding daadwerkelijk kunt gebruiken. Daarnaast hebben de providers op dit moment superscherpe aanbiedingen:

  • DELTA: installatie tot in de nok inclusief een goed wifi netwerk op drie verdiepingen via een mesh-systeem. Bovendien betaal je voor 1 Gig internet het eerste jaar geen € 50 maar slechts € 45 per maand.

  • Caiway: de eerste zes maanden slechts € 35 voor Internet of Internet & TV + 12 maanden gratis 3 Wifi-Boosters.

Tevens ontvangt u van Welcom bij Call-us een cadeaukaart twv €75,- bij doorgang van uw aanvraag.
 

Meer weten? 

Onze medewerkers kunnen je hier goed bij begeleiden en jouw vragen beantwoorden. Daarnaast kunnen we je helpen een keuze te maken uit de verschillende aanbieders. Dus twijfel niet en kom gerust even bij ons langs in de winkel. 

caiway-01.png
download.png
bottom of page