top of page
telecombinatie-nieuws-categoriepag.jpg
Welcom bij Call-us.jpg

Welcom bij Call-us

Welcom bij Call-us.jpg

Welcom bij Call-us

Odido.jpg

05-09-2023 T-Mobile en Tele2 worden Odido.

Wat is Odido?

In Nederland zijn T-Mobile en Tele2 samen verdergegaan onder de naam Odido, wat de nieuwe identiteit is van zowel T-Mobile Nederland als Tele2 Mobiel. Odido streeft ernaar om met een vernieuwde missie en diensten de concurrentie te overtreffen op het gebied van klantenservice en klanttevredenheid.
 

Wat betekent dit voor u?

Het goede nieuws is dat er voor u als klant van Tele2 of T-Mobile niets verandert, behalve dan dat u nu onder de vlag van Odido valt. Uw vertrouwde inloggegevens voor de T-Mobile of Tele2 app blijven hetzelfde op de nieuwe en verbeterde Odido app, evenals al uw bestaande bundels. Dus geen zorgen, uw mobiele diensten blijven zoals u ze kent en waardeert.

De nieuwe klantenservice zal buiten reguliere kantooruren en zelfs in het weekend telefonisch bereikbaar zijn. Daarnaast wordt er binnenkort een meldingsdienst via de app geïntroduceerd, zodat klanten problemen met bereikbaarheid kunnen rapporteren. Odido beweert de grootste 5G-dekking van Nederland te bieden, met een dekking van 99 procent van de Nederlandse bevolking.
 

Heeft u vragen of hulp nodig?

Als u nog vragen heeft over deze verandering of als u hulp nodig heeft bij iets met betrekking tot uw mobiele diensten, staan wij altijd voor u klaar. U bent van harte welkom in onze winkel, waar ons deskundige team u graag te woord staat en al uw vragen kan beantwoorden.
U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 0497-381700.

bottom of page