top of page
telecombinatie-nieuws-categoriepag.jpg
FsWUqRoOsPu.png

1 Februari 2020

WhatsApp na 1 februari niet meer ondersteund op oudere telefoons

Ben jij een WhatsApp-gebruiker en gaat jouw telefoon al even mee? Dan bestaat er een kans dat je vanaf 1 Februari problemen zal ervaren met de populaire chatapp. WhatsApp heeft namelijk  aangegeven vanaf 1 februari te stoppen met de ondersteuning voor verouderde Android- en iOS-toestellen. Specifiek gaat het om telefoons die draaien op iOS 8 (iPhone) of Android 2.3.7 en ouder. Telefoons van voor 2011 of ouder dus. Hierbij valt te denken aan de iPhone 4, de Samsung Galaxy S en de Google Nexus One.

coronavirus.jpg

 14 December 2020

We blijven open voor service! Én voor verkoop op afstand, inclusief thuisbezorgen.

Om het coronavirus verder in te kunnen dammen kondigde Pemier Rutte gisteren strenge maatregelen aan: Nederland gaat in lockdown. Desalniettemin zullen we onze klanten blijven helpen en bijstaan. Zeker nu. Onze winkel en ervaren personeel staan daarom nog altijd tot je beschikking, al zal de wijze waarop anders zijn. Zo helpen we je nog altijd graag bij de aanschaf van een nieuwe telefoon, abonnement, tv & internet of servicevraag, maar dan: corona-proof en met service tot aan de deur.

Vodafone_Logo.jpg

30 Januari 2020

Opgelet: Vodafone stopt 4 februari met 3G

Trouwe klanten van Vodafone opgelet: op 4 februari stopt Vodafone, als eerste netwerk in Nederland, met het ondersteunen van 3G en trekt die dag definitief de stekker uit haar 3G-netwerk.

Na de introductie van het 4G-netwerk, waarmee Vodafone veel sneller en beter mobiel internet kon bieden dan met 3G, werd het klantenbestand al snel overgezet en nam het aantal actieve gebruikers van het 3G-netwerk al even snel af. Omdat Vodafone verwacht in de toekomst meer capaciteit nodig te hebben om klanten hogere internetsnelheden te kunnen bieden, maakt zij nu dus 3G-capaciteit vrij om haar 4G-netwerk nog verder te verbeteren.

bottom of page