coronavirus.jpg

We blijven open voor service! Én voor verkoop op afstand, inclusief thuisbezorgen.

 

14 december 2020

Om het coronavirus verder in te kunnen dammen kondigde Pemier Rutte gisteren strenge maatregelen aan: Nederland gaat in lockdown. Desalniettemin zullen we onze klanten blijven helpen en bijstaan. Zeker nu. Onze winkel en ervaren personeel staan daarom nog altijd tot je beschikking, al zal de wijze waarop anders zijn. Zo helpen we je nog altijd graag bij de aanschaf van een nieuwe telefoon, abonnement, tv & internet of servicevraag, maar dan: corona-proof en met service tot aan de deur.

Op afspraak in de winkel: zakelijke abonnementen

Een defect aan je telefoon was nog nooit zo vervelend als nu. Daarom blijven onze winkels, conform de richtlijnen van het RIVM open voor de zakelijke klanten. Maak hiervoor een afspraak via de afsprakenplanner en volg de instructies van ons personeel.

Op afstand: persoonlijk adviesgesprek en bestellingen mét corona-proof bezorging aan huis

Daarnaast blijven we bereikbaar voor al je vragen en bieden we de mogelijkheid jouw persoonlijke adviesgesprek en bestelling volledig op afstand af te handelen! Zo vinden de adviesgesprekken plaats via de telefoon en haal je een bestelling niet meer op in de winkel, maar komen we deze in veel gevallen direct op dezelfde dag persoonlijk thuis bij je afleveren. Uiteraard op gepaste afstand en volgens de gestelde richtlijnen

Op deze manier bieden we je nog steeds een uitgebreid advies op maat en de service die je van ons gewend bent, zoals het instellen van je nieuwe telefoon en het overzetten van je gegevens en bestanden. Uiteraard op gepaste afstand en volgens de gestelde richtlijnen. Toegegeven: het is niet hetzelfde en we hadden het liever anders gedaan, maar het komt in deze gekke tijd het meest in de buurt.

Dus maak een afspraak voor een telefonisch consult op afstand en vermeld in je aanvraag waar wij je bij kunnen helpen. 

De voordelen van Call-us

  • Advies en aanbod op maat;

  • Installatie van je nieuwe telefoon en simkaart. Zoals het instellen van je nieuwe telefoon en het overzetten van je gegevens en bestanden naar je nieuwe telefoon;

  • Smartphone verzekering;

  • Alle acties en aanbiedingen van alle providers op één rij;

  • Liever niet naar de winkel? We bezorgen je telefoon of je nieuwe abonnement thuis. Wel zo makkelijk.